Stéphanie Dumoulin

medische voetverzorging

Over Mezelf

Podomedi

Podomedi is de naam van
mijn praktijk die nog tot het einde van 2024 is ondergebracht bij Tiffany’s kinesitherapie.

Ik behaalde een bachelordiploma ziekenhuisverpleegkunde. En volgde een bijkomende opleiding tot medische pedicure en podotherapeute.

Ik heb 15 jaar ervaring als zelfstandige in de thuiszorg. Ik volgde ook bijkomende erkende opleiding aan de VIVES-hogeschool om mij te specialiseren in wondzorg. Ik ben referentieverpleegkundige in de wondzorg. 

Ik beoefen medische pedicure en ben gespecialiseerd in pedicure bij reuma, oncologie en diabetespatiënten. I
k probeer klachten ook voor te zijn. Als paramedicus ben ik gespecialiseerd in het stellen van diagnoses, het behandelen en voorkomen van aandoeningen aan de voeten.

Medische voetverzorging

Bij mensen met aandoeningen zoals diabetes, artritis of sommige neurologische aandoeningen, kunnen voetgerelateerde complicaties optreden. Mijn behandeling kan de pijn verlichten, helen en uw voetcomfort aanzienlijk doen toenemen. 

Standaard voetverzorging

Ik zal bij u vooruitblikken en anticiperen op mogelijk problemen. Standaard bied ik voetmassages en uitgebreide voetverzorging. Bij het verwennen van je voeten bespreken we hoe we het algehele welzijn van je voet kunnen verbeteren.

U kan bij mij terecht voor zowel het preventief behandelen van uw voeten, als het behandelen van complicaties:  Zoals het verwijderen van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels, het behandelen van wonden en het verzorgen van gevoelige huid.

1-Op-1 Behandeling

Stéphanie is niet alleen een uitstekende medische pedicure maar ook een geweldige luisteraar. Ze nam de tijd om mijn voetproblemen grondig te onderzoeken en stelde een behandelplan op dat perfect bij me past. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen aan anderen die last hebben van voetklachten.

- Marieke 39 jaar

Wil je een reservatie regelen met Podomedi?

1. Laten we bellen en een afspraak regelen. Wanneer ik de telefoon niet kan opnemen laat een boodschap achter, dan bel ik u snel terug. Mij bereiken kan op T 0470 62 64 52

2. Of maak gebruik van de handige applicatie hieronder om rechtstreeks een behandeling in te plannen. Klik op de blauwe knop met daarop start reservatie Tot binnenkort!

Als medisch pedicure heeft Stéphanie Dumoulin heeft een uitgebreide medische achtergrond. Ze heeft een diepgaand begrip van de voet- en enkelanatomie. Haar expertise stelt haar in staat om een nauwkeurige diagnose te stellen en effectieve behandelplannen op te stellen voor een breed scala aan voetproblemen. Stéphanie bouwt sterke relaties op met haar patiënten. Ze biedt ondersteunende en empathische voetverzorging. Haar patiënten voelen zich op hun gemak bij haar. Stéphanie is een deskundige en toegewijd voetverzorger die uitstekende zorg biedt aan mensen met voetproblemen.

Praktijkadres:

Podomedi Stéphanie Dumoulin bij
Kinesitherapie Tiffany Leyre
Albert I-laan 56A
8670 Oostduinkerke
info@podomedi.be
BTW BE0737.990.846

Scroll naar boven